Uşak Belediyesi Uşaklı futbol severler ve Uşak Spor için tarihi bir ana tanıklık etti.Belediye eski yönetimi 3 sezon önce takımı Galatasaray eski yöneticisi Ural Aküzüm'e satmış ve geçen üç sezon sonrası Takım 2. ligden 3. lige düşmüştü.Her fırsatta Uşak Spor'u Uşak halkına kazandıracağını belirten CHP Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın uğraşları sonucu Ural Aküzüm'den takım satın alınarak devir işlemleri tamamlandı.

İmza töreninin ardından Başkanlık binasının önünde coşkulu taraftarlarla bir araya gelen Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Uşakspor'un yeni Başkanı Necati Köksal; “Kırmızı çizgimizdir” dediği Uşakspor’u yeniden yuvaya döndürmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

KIRMIZI – SİYAH SEVDA BİTMEZ

Uşaklıların ve Uşakspor’lu taraftarların yüzünü güldüren devir teslim töreninin ardından Belediye Başkanlığı binası önünde toplanan onlarca taraftar, her yeri kırmızı siyah bayraklarla doldurarak coşkulu bir kutlama yaptı.

Tebrikleri kabul eden ve taraftarlara seslenen Necati Köksal; “Uşakspor bizim için çok önemli.Taraftar yoğunluğu çok yüksek bir takım şehrin futbol tarihinden ilham alan spor kültürü ve taraftarın verdiği  bu enerjiyle dolu tiribünlere oynacağımızı ve her geçen gün daha iyi bir Uşak Spor izleyeceğimizi buradan belirtmek istiyorum'dedi

Uşak Özel Halk Otobüslerinde Yeni Güzergâhlar Belli Oldu Uşak Özel Halk Otobüslerinde Yeni Güzergâhlar Belli Oldu

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ise;'Söz verdiğimiz gibi takımımızı memleketimize döndürdük ve belediyemiz bünyesine kattık. Takımımız ikinci lige çıkmak adına ayaklarını yere sağlam basarak her türlü çalışmayı yapacak ve bizleri gururlandıracak buna inanıyorum,bundan böyle halkımızın da ailece kendi stadında kendi takımını izleyeceğini ve desteklerini gösterecek,Halkımıza futbol zevkini kendi evinde ve kendi ortamında yeniden yaşatacağız. Tüm Aşigolarla birlikte Uşaksporu ayakta tutacağız” dedi.

Yalım ve Köksal günün anlam ve önemine istinaden Uşak Spor logolu bardak kupaları anı olarak aşigolara dağıttı.

Uşak Spor Başkanı Necati KÖKSAL kimdir?

Yurt dışında otomotiv Türkiye'de ise Turizm,otomotoiv,inşaat alanlarında faaliyet gösteren şirketler grubunun yönetim kurulu başkanıdır.

Manşet Uşaksonhaber Kopyası Kopyası (12)

Manşet Uşaksonhaber Kopyası Kopyası (10)

Manşet Uşaksonhaber Kopyası Kopyası (9)

Manşet Uşaksonhaber Kopyası Kopyası (11)

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ