**Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’dan Dev Türk Bayrağı Hamlesi**

Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, kent için yürüttüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Başkan Yalım, Uşak Kent Merkezi’ne dev bir Türk Bayrağı dikerek büyük bir dikkat çekti.

Başkan Yalım, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti topraklarında birlik ve beraberlik içinde yaşamanın önemine vurgu yaparak, bayrağımıza sahip çıkılacağını belirtti. Ayrıca, dikilen Türk Bayrağı’nın tüm İsmetpaşa Caddesi üzerinden görülebileceğini söyledi.

**"Besle Kargayı Oysun Gözünü" Tepkisi**

Geçtiğimiz günlerde Suriye’nin kuzeyinde yaşanan olaylar sırasında iki kişi tarafından Türk Bayrağı’nın yakılması, ülke genelinde büyük tepkilere yol açmıştı. Bu olay üzerine Başkan Yalım, sosyal medya hesabından “Besle kargayı oysun gözünü” diyerek sert bir tepki göstermişti.

Sabah saatlerinde, eski belediye binasının önündeki alana dev bir Türk Bayrağı diktiren Başkan Yalım, “Bu ülke bizim, bu topraklar bizim, bu memleket bizim! Bayrağımızı yakıp yıkanlara inat, birlik ve beraberliğimiz asla bozulmayacaktır” dedi.

**20 Metrelik Dev Türk Bayrağı Dalgalanıyor**

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışma sonucu, 20 metrelik direğe asılan dev Türk Bayrağı dalgalanmaya başladı. Bayrak asıldıktan sonra bölgede açıklama yapan Başkan Yalım, “Tüm zenginlikleriyle bu vatan bizim ve hepimiz bu toprakların üzerinde yaşıyoruz. Bu topraklardan beslenen herkesin ihanet etmeden, nankörlük etmeden, birlik ve beraberliği bozmadan yaşaması lazım. Bu vatanın, bu milletin ve bu toprakların kıymetini bilmemiz lazım. Diğer türlüsü asla kabul edilemez” diye konuştu.

Başkan Yalım, dikilen dev Türk Bayrağı’nın tüm Uşak halkına hayırlı olmasını temenni etti. 20 metrelik direğe asılan ve özel olarak yapılan Türk Bayrağı, Uşaklılardan tam not aldı.

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ