Gündem

Uşak’ta Kaçak Yapı Eski Ve Yeni Belediye Başkanını Karşı Karşıya Getirdi

Ünlü Zincir Kahve Markasının önündeki sundurmanın kaçak olduğu olduğu gerekçesiyle Başkan Yardımcılarının da bulunduğu yaklaşık 50 kişilik belediye ekibi yıkım için Eski Belediye Başkanı Erhan AKÇAY’ a ait olan Alışveriş merkezinin önünde toplandı.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım Atapark çevresinde bulunan kafe ve restoran sahipleri ile daha öncesinde bir toplantı gerçekleştirmiş ve kaçak olarak yapılan pergola sistemleri için ceza kesileceğini bölgede faaliyet gösteren işletmecilere duyurmuştu. 

Karun AVM önünde bulunan söz konusu işletme de bu kaçak yapı kapsamında yer almaktaydı.

BELEDİYE KAÇAK İNŞAAT VE YIKIM EKİPLERİ KARUN AVM ÖNÜNE GELDİ

Önceki dönem Belediye Başkanlarından  Erhan Akçay’a ait olduğu bilinen Karun AVM önüne Uşak Belediyesi Fen İşleri, Zabıta Müdürlüğü ve kaçak inşaattan sorumlu yıkım ekipleri intikal etti. 
Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Halil Arslan ve Serpil Keskin’in de hazır bulunduğu olayda gergin anlar yaşandı.
Karun AVM sahibi Erhan Akçay ve şirket yetkilileri konu ile ilgili herhangi bir yıkım tebligatının ellerine ulaşmadığını dile getirirken kafenin önünde yapılan pergola sisteminin kiracı olarak bulunan kafe işletmecileri tarafından yapıldığını ve konunun muhatabının kendileri olmadığını söyleyip ellerine konu ile alakalı bir tebligat geçmediğini de yinelediler.

ESKİ BAŞKANA AİT AVM’DE KİRACI OLAN ZİNCİR İŞLETMEYE 15 GÜN SÜRE VERİLECEK
Uşak Belediyesi yetkilileri Türkiye’de de birçok şubesi bulunan zincir kahve markasına 15 gün süre verdi.15 gün içerisinde kaçak yapının sökülmemesi durumunda Uşak Belediyesi ekipleri tarafından kaçak yapının yıkılacağı belirtildi.