% 100 Çevreci Otobüsler Hazır % 100 Çevreci Otobüsler Hazır

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım bazı yayın kuruluşlarında kendisi ve Uşak Belediyesi hakkında yer alan asılsız iddialar karşısında tepkilerini içeren bir açıklama yaptı. Başkan Yalım kendisini basın mensubu zanneden bazı kişilerin çıkarları uğruna yalan haberler yaparak şantaj yoluyla para koparmaya çalıştıklarını, ancak milletin parasını bu kişilere asla yedirmeyeceğini söyledi. Söz konusu kişilerin arasında daha önce uygunsuz davranışları sonucu devlet memurluğundan ihraç edilen bir kişinin de bulunduğunu hatırlatan Başkan Yalım; Uşak halkının kendine basın mensubu rolü veren ancak gerçekte başkalarına iftira atarak para kazanan bu insanlara inanmayacağını bildiklerini kaydetti.

ASPARAGASLARA KARNIMIZ TOK”
Bahsi geçen kişilerin isimlerini de açıklayan Başkan Yalım, vatandaşların bu kişilere itibar etmemesi gerektiğini, bu göreve gelirken yetkiyi halktan aldığını ve hesap vereceği tek merciinin Uşak halkı olduğunu ifade etti.

Açıklamasında net konuşan Başkan Yalım; “Kıymetli hemşerilerimden bu kişilere kesinlikle inanmamasını ve yaptıkları yalan haberlere asla itibar etmemesini istiyorum. Bu kişiler maalesef benden önceki dönemlerde de yöneticileri korkutarak belediyenin kasasından milyonlarca lira haksız gelir elde etmiş. Hatta adeta bu durumu bir meslek haline getirmişler. Ben bunlara asla müsaade etmem ve etmeyeceğim. İstediklerini yazsınlar, benim alnım ak. Vatandaşımın ödediği vergileri bu kişilere asla yedirmem” dedi.

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ